|
Rezerva Rezervni igraci Intera do 22 godine potvrdjeni od oficijelne stranice (ubrajaju se i pozajmljeni igraci) |
Thread Tools | Display Modes |
25-03-2011 | #1 |
Head coach
|
Lorenzo Crisetig
Mjesto rodjenja : Cividale del Friuli Datum rodjenja : 20.01.1993 Visina i tezina : 184cm,75kg Jedan od najvecih talenata Primavere,ako ne i najveci.Najmladji igrac u historiji U21 reprezentacije Italije koji je debitovao.Igra na poziciji veznog igraca i jedan je od najvaznijih igraca Primavere.Poznat je po tome sto na terenu pomaze ostali saigracima i dijeli savjete.Podsjeca na Cambiassa. Jedan kratki intervju s njim nakon jucerasnje utakmice U21 reprezentacije u kojoj je prvi put bio starter : "Ovo je bilo prelijepo iskustvo za mene,ali moram ostat čvrsto na zemlji i nastavit da radim iz dana u dan i mislit na svoju ekipu,na Primaveru sa kojom želim nastaviti igrati dobro". "Igrač na kojeg se ugledam ? Rano je da se prica o tim stvarima,ali Esteban Cambiasso je neko na koga se ugledam,on mi je primjer i veliki sampion kako na terenu tako i izvan terena,pravi primjer za sve mlade igrace.Imao sam srecu da ga upoznam i treniram s njim i uvijek mi je davao savjete,od nekoga kao on samo mogu nauciti". P.S. ako ima tema,samo ovo sastavite s tom...
25-03-2011 | #2 |
Assistant coach
|
Novi Cambiasso Na njega trebaju naši ozbiljno računati
25-03-2011 | #3 |
TM artifex
|
Crisetig je igrao juce svoj prvi mec od pocetka za mladu repku, i bio jedan od najboljih na terenu.
|
25-03-2011 | #4 |
Assistant coach
|
Eto nama pojačanja u vezi za narednu godinu
25-03-2011 | #5 |
Substitute
|
Ma šta će nam on kad imamo Kharju, ovaj nek ide u neki bezze klub na posudbu ko i Mariga
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
25-03-2011 | #6 |
Assistant coach
|
Kad Lorenzo zaigra za prvi tim za koju god.
25-03-2011 | #7 |
Head coach
|
nista za koju godinu,iduce godine aBd...
ako ovaj momak ne uspije u Inter,ja mislim da nece nijeda iz Primavere....gledam ih dosta cesto i nevjerovatno je kako je miran s loptom,uvijek ima pravo rjesenje,ima dobar sut,pregled igre.jednostavno,ima sve i jedva cekam da zaigra za prvi tim!
29-03-2011 | #8 |
Head coach
|
danas ne bas dobra partija protiv Njemacke mlade repke,zamijenjen na poluvremenu...
od ostalih nasih Faraoni i Caldirola takodje od pocetka u ovoj utakmici. trenutno je 2:0 za Njemacku.
29-03-2011 | #9 |
Assistant coach
|
a trenutno je 2:2
02-05-2011 | #10 |
Assistant coach
|
Na ovoga treba iduču sezonu ozbiljno računati....