07-02-2009 | #16 |
Head coach
|
kad se sam sjeti sta su sve pricali prosle kako ibra daje golove samo iz penala a pogledajte kaku ko fol najbolji igrac a u zadnjih nekoliko utakmica samo daje golove iz penala i na kraju opet on osvoji zlatnu loptu i ta sranja ma bjez ba mrzim ko nikog cigani jedni
|
07-02-2009 | #17 |
Head coach
|
ma neka zavrse i ovako...super.... je....1:1...samo neka regina izdrzi...8 bodova pred derbi je savrseno
07-02-2009 | #18 |
Team star
|
A SAD SI mi upropastio vece ..ponovo im dosudili penal....SRAMOTA!!!! JAOOOOOOO STA PROMASI OVAJ!!!!!!!!!!!!!!!
|
07-02-2009 | #19 |
Head coach
|
posto ne gledam tekmu a citam vam na jednom forumu jel se to kaka ozlijedio
|
07-02-2009 | #20 |
Head coach
|
eto...8 pred derbi...sad mozemo lagano da se spremimo za to..pritisak je na njima..jer ako izgube mogu da se pozdrave....dobro je ovo niksicko pivo
07-02-2009 | #21 |
Consigliere
|
joj mocarteeee nemoj me plašit ajde gotovo 1:1 hehehehehe
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
07-02-2009 | #22 |
Head coach
|
kaka je izasao jer navodno nije mogao da nastavi...a sad sto ce biti sa njim to niko ne zna....jos da njega nema i nama je to veliki + pred derbi
07-02-2009 | #23 |
Team star
|
ma svaka cast reggini zasluzen bod na gostovanju heh
08-02-2009 | #24 |
The Man
|
hhehe izvuce se legija staraca, sunce im jbm zarko :lol:
|
08-02-2009 | #25 |
Team star
|
Kaka ne igra protiv Italije u utorak jer ima bolove u stopalo i pitanje je oce li igrat protiv nas
08-02-2009 | #26 |
Golden member
|
opet postigose iz penala, a ko je to jos promasio?
|
08-02-2009 | #27 |
Team star
|
I ja sam tako kapirao da je Mocart napisao ali mislim da nijesu imali drugi penal..i ako nijesam gledao
08-02-2009 | #28 |
Head coach
|
Kaka bio precizan sa bijele točke za svoj 11. gol u ovoj sezoni. Brazilac je deset minuta nakon izjednačujućeg gola morao napustiti igru, a strahuje se kako je došlo do puknuća kosti u stopalu, no točna će se dijagnoza znati tek sutra nakon što budu obavljene rendgenske snimke.
Najbliže pobjdničkom pogotku bio je rezervist Filippo Inzaghi u 73. minuti, no njegov udarac glavom na centaršut Davida Beckhama otišao je preko gola. |
08-02-2009 | #29 |
Team star
|
Mislio sam na uopste OPET...izvinte
|
08-02-2009 | #30 |
Banned
|
xaxaxa, svaka casta za Regginu...
idemo da ih dobijemo u derbiju |